29 Eylül 2013 Pazar

Ben de Özledim Oyuncuları ve Konusu


23 Ekimde yayınlanacak olan dizinin oyuncuları beklendiği gibi L&M ile büyük ölçüde aynı. Bu da aynı ekip aynı kafa demek oluyor :) Dizide baş rolleri Ali Atay, Serkan Keskin ve Osman Sonant paylaşacak. Ayrıca Onur Ünlü ve Burak Aksak da diziye dahil olacak. Bunların dışında diziye başka oyuncunun katılması beklenmiyor. Ancak dizide kadın oyuncuların yeni yüzler olabileceği yönünde söylentiler var.


Dizinin konusuna gelecek olursak  L&M'nin  bitişinden sonra, ekibin ne yapacağını bulmaya çalışmasıyla başlayacak. Herkes gerçek hayattaki kimliğiyle oynayacak. Yeni dizi bu yönüyle İşler Güçler'e benzerliğiyle dikkat çekebilir. Ama İşler Güçler’de TVde başarısız diziler çeken ve ünlü olamayı hedefleyen üç oyuncu izlemiştik. Şimdi ünlü olan Ali Atay, Serkan Keskin ve Osman Sonant’ın hayatlarındaki gelişmeleri ve dizinin bitmesinden sonraki yaşayacakları maceraları izleyeceğiz.

Leyla ile Mecnun Veda Konseri

L&M nin yayından kaldırılmasının ardından 16 Eylül de gerçekleşen Leyla The Band - Leyla ile Mecnun Veda Konseri ile dizi herkese veda etti. Küçük Çiftlik Park'ta gerçekleşen konserde herkes çok eğlense de herkesin içinde bir üzüntü vardı. Ama çok geçmeden yeni dizinin duyurulması bu üzüntüyü birazda olsa hafifletmiş gibi :) Aslında dizi sektöründeki kalitesiz birçok dizinin hala yayınlanmasından dolayı L&;M ekibinin aynı kafayla yeni diziye başlaması beklenen bir şeydi. Ama yinede insan heyecanlanmıyor değil :)


İşte Konser Başlangıcından Görüntüler


28 Eylül 2013 Cumartesi

O Gemi Gelecek Mi?

L&M ardından çekimleri başlanan Ben de Özledim dizisinin konusunun ne olacağı henüz belli değil. Ama dizide oyuncuların kendi hayatlarını oynayacağına dair birtakım söylentiler yayıldı bile. Bu söylenti ise konunun İşler Güçler dizisinin konusuna benzerliğiyle dikkat çekiyor.
Bunların dışında L&M severlerin asıl merak ettiği konular çaylar yine Erdal Bakkal da içilecek mi, Yavuz Hırsız yine şiirler okuyacak mı, İskender Baba yine taksisini itecek mi, Mecnun yine çöllerde dolaşacak mı ve en önemlisi o gemi gelecek mi ?

Ben de Özledim İlk Bölüm Çekimleri Tamalandı

23 Ekimde ekranlara merhaba diyecek olan dizinin ilk bölümünün çekildi haberi hızla yayıldı. Dizinin ilk bölümünde neler olacağı ise merak konusu. Diğer merak konusu olan şey ise oyuncu kadrosu. L&M ile büyük ölçüde aynı olan kadroya dizinin senaristliğini üstlenen Burak Aksak'ın da katılması hiç şüphesiz herkesi şaşırttı ve heyecanlandırdı. Diziye yönetmen olan Onur Ünlü'nün de dahil olabileceği haberi ise henüz netlik kazanmış değil. Dizideki kadın oyuncunun da belli olmaması ise akıllara dizinin senaristlerinin bir sürpriz yapabileceğini getiriyor.Sanırım bunun doğru olup olmadığını izleyip hep birlikte göreceğiz :)

Ben de Özledim Yayın Tarihi Belli Oldu

TRT ekranlarına veda eden dizi Leyla ile Mecnun'un devamı olan 'Ben de Özledim', Star TV'de ilk kez duyuruldu.
TRT tarafından yayından kaldırılan "Leyla ile Mecnun" dizisinin Star TV ile ekranlara dönüyor.TRT tarafından reytinglerinin düşük olduğu gerekçesiyle yayından kaldırılan ‘Leyla ile Mecnun’ dizisinin ekibi yeni bir projeyle ekranlara geliyor.Ben de Özledim 23 Ekim'de Star TV ekranlarında olması bekleniyor.Burak Aksak'ın yazdığı dizi yönetmenliğini de Onur Ünlü yapacak.
Leyla ile Mecnun ekibi Ben De Özledim dizisiyle Star TV'de dönüyorlar. Ekranların en komik dizisi olmaya hazırlanan Ben De Özledim dizisinin ilk fragmanı Burak Aksak'ın doğum gününde yayınlandı. Ekranlara büyük umutlarla giriş yapacak olan dizinin Leyla ile Mecnun kadar etkili olup olmayacağı ise merak konusu.

27 Eylül 2013 Cuma

Leyla ile Mecnun Bitti. Yenisi Yolda !!!


"Leyla ile Mecnun" un ani bitirilişinden sonra umutla beklenen açıklama geldi ve A. Mümtaz Taylan attığı bir tweetle yeni dizi projesinin haberini verdi. Yeni dizinin adı "Ben de Özledim", yayın kanalı ise Star TV olacak. Çekimlerine başlanan dizinin duyurusu yapıldı ve ilk fragman yayınlandı. Konunun "İşler Güçler" dizisine yakın olacağı söylense de Onur Ünlü'den farklı bir proje bekleniyor. Dizinin ilk bölümünün yayın tarihi ise 4 Ekim olacağı gelen haberler arasında. Oyuncu kadrosunun "Leyla ile Mecnun" la büyük ölçüde aynı olacağı dizinin  ilk bölümü şimdiden merakla beklenmeye başladı.

Leyla ile Mecnun Neden Bitti?


TRT'nin absürt komedi türündeki farklı dizisi "Leyla ile Mecnun" un geçtiğimiz aylarda yayından kaldırılmasının ardından akıllarda birçok soru işareti kaldı. Hiç şüphesiz bunlardan en büyüğü "Leyla ile Mecnun neden bitti? " oldu. TRT'nin dizi izlenmiyor ve zarar ediyoruz açıklaması diziseverleri ikna etmedi ve tepki giderek büyüdü. Ancak TRT bu tepkiye kayıtsız kalarak dizinin kesin olarak bitirildiğini açıkladı. Peki dizinin kaldırılmasının perde arkasında ne vardı? Leyla ile Mecnun severlere göre dizi oyuncularının gezi parkı olayları sırasında kendi aralarında çektiği kısa video dizinin sonunu getirdi. Bu görüş herkes tarafından kabul edilmese de dizinin İskender Babası Ahmet Mümtaz Taylan'ın Hürriyet Gazetesindeki açıklamaları bu görüşü destekler yönde oldu.